All Of Us blog: -We Will, We Will Blog you... Група All Of Us си има ново място за изява. Новини, концерти, мисли и чувства, критични (и не дотам) наблюдения върху БГ музиката и един куп други случки и истории

Saturday, January 15, 2005

Първи за годината - последен за месеца

Първият за 2005г. концерт на група All Of Us е и последният за месец януари в клуб О!Шипка. На 31-ви (понеделник) любимото на всички столични (а и не само на тях) меломани мазе за пореден път ще приюти членовете на кръжока по аудиотероризъм, които ще упражнят наученото в час върху събралите се доброволци. Както обикновено, купонът ще бъде на нивото поне на градусите на водките, които сръчните барманки в Шипката могат да наливат по-бързо отколкото цял взвод казаци биха могли да ги изпиват. А ледът и лимонът са въпрос на личен вкус. И пак, както обикновено, нищо не е само бяло или само черно. Затова по традиция концертът ще бъде смесица между разнообразни музикални стилове. Преди All Of Us на сцеанта ще излязат street/oi punk веселяците от Controversial. Което означава, че поне две неща (освен двете групи, разбира се) ще присъстват в изобилие: доброто настроение и бирата. А това не е малко, за да си позволите да го пропуснете с лека ръка. Затова: Be there or be Bored! :)

П.С. Ако не сте успяли да си вземете флаерче за лайфа (бяха бързо разграбени) - сега е момента да го направите (макар и в електронен вариант).

П.П.С. Твореца на въпросното произведение е отново Дидо (виж по-старите писания).

Flaercheto za januari


П.П.П.С. Айде понеже се чуха мнения и искания за афиша - показвам го:

Plakat za Januari

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

A Niki puk obe6tava i dosta jak afi6 za koncerta, koito dai Boje 6te se vidi po ulicite na stolicata skoro!

DIDO

17 January, 2005 18:39

 
Anonymous Anonymous said...

Are be, sha se ma4kame li na 31-vi, a?
Chakam s neturpenie i zapis, che tija starite ne vi pokazvat v istinskata vi svetlina ;)
By the way, napravete mu reklama povechko na toja blog, che az razbrah ot friend, ama inache...

22 January, 2005 20:07

 

Post a Comment

<< Home