All Of Us blog: -We Will, We Will Blog you... Група All Of Us си има ново място за изява. Новини, концерти, мисли и чувства, критични (и не дотам) наблюдения върху БГ музиката и един куп други случки и истории

Saturday, October 29, 2005

Хайде пак!


Случи се така, че пак ще имаме концерт. Малко набързо, малко в последния момент, малко от днес за утре, но иначе нямаше да е интересно... И за да е още по-интересно, концерта пак е заедно с Controvesrial. Който е бил на предишния, знае, че по-голяма лудница има само в Том и Джери. Но там пък няма бира, така че ги бием по всички параграфи. Затова не пропускайте - 6-ти ноември, неделя, 23:00 часа, клуб О!Шипка.

ПС. Ако се бяхме преборили със собствените си мързел и несериозност, това можеше да не е просто концерт, а промоция на албум. Но не се преборихме. Затова сега само концерт, а промоция по-натам... :)

Кампей!

Редакция:
Вече сме готови и с е-варианта на флаера - земи:

4 Comments:

Blogger All Of Us said...

Хммм, за незапознатите "Кампей!" е няк'во древно китайско проклятие, което означава - "Обърни я тая чаша в гърлото си!" или нещо подобно. Горе-долу като нашето "Наздраве!", ама с доста по-лоши последствия.

Ако сколасам да довърша флаера за концерта ще го видите съвсем скоро, ако ли не - навъртайте се около "Шипката", на бара ще се появят :)

Ники

30 October, 2005 11:19

 
Anonymous Anonymous said...

Bravos Nikopopolus bih kazal che shte mi lipsva poredniat izpusnat koncert...i vse pak ventilatorut si e ventilator(fena si e fen)a ti znaesh koi e nai-tejkia All-of-us-fen!
docMartins

01 November, 2005 14:23

 
Anonymous Anonymous said...

Evalaaa!

01 November, 2005 14:24

 
Blogger All Of Us said...

Бих казал, че и ти ще ни липсваш много, драги докторе. Огромно огорчение ни обзе когато научихме за предстоящото ти отсъствие. "Всички Ние" знаем кой е най-тежкия ни фен!!! Обаче имай предвид, че Мечо е преди теб ако се допиташ до кантара :)

Ники

04 November, 2005 16:47

 

Post a Comment

<< Home