All Of Us blog: -We Will, We Will Blog you... Група All Of Us си има ново място за изява. Новини, концерти, мисли и чувства, критични (и не дотам) наблюдения върху БГ музиката и един куп други случки и истории

Saturday, April 09, 2005

Пролет пукна!

Та по тоя повод решихме да се пукнем и ние.

И седнахме да мислим как точно да се пукнем. Мислихме, милсихме и накрая взехме, че се пукнахме от мислене. И нищо не измислихме. Е, да - пукнахме се, ама така не е гот. И се озовахме пак в изходно положение. Твърдо решени този път да не се пукнем от мислене без резултат, трябваше да намерим друг начин.

В такива ситуации човек обикновено действа по усет. Така че без да му мислим много-много се спукахме от пиене на бира. ОК - пак се пукнахме. Ама пак нещо не е както трябва. Може би това, че се пукаме по този начин през ден е притъпило силата на усещането...

Както и да е. Отново трябваше да измислим как да се пукнем. И изведнъж - еврика! Разбрахме, че трябва да се спукаме от кеф. Кеф! Много е приятно чувството, когато си свършил нещо както трябва. И се отдадохме на пукането от кеф. А какъв по-голям кеф от един концерт?

Задавайки си този риторичен въпрос, решихме да направим един концерт възможно най-скоро. От условието на така поставената задача е видно, че трябва да се намери решение на два основни проблема:
- коцерт
и
- възможно най-скоро.

Решението на първия е лесно - ние сме група (All Of Us се казваме), можем да свирим (е, поне го правим, а това доколко ни се удава е друг въпрос), имаме там някакви песни, които да поднесем на уважаемата публика - следователно концерт можем да направим.

Остана вторият - възможно най-скоро. Ами ОК - мислим. Възможно най-скоро, възможно най-скоро... хм... възможно най-скоро... Англичаните му викат "ез суун ез посибъл". Аха - as soon as possible. As soon as possible, as soon as... as soon... a.s.a.p. Ами ето, че и на втория проблем решението е лесно - A.S.A.P.

Да обобщим решението: Концерт, All Of Us, A.S.A.P.

Както обикновено, мястото е добре известно - столичният клуб за авторска музика О!Шипка. Датата е 18-ти април - ами че ей го къде е, има-няма една седмица до тогава.

И доволни от намерения начин да отбележим пукването на пролетта, ние продължихме да се пукаме от кеф. Пукаме се от кеф и в момента. Ще се спукаме от кеф и на 18-ти. Елате да се спукаме заедно! :)

18-ти април 2005г., 22.30 часа, клуб О!Шипка, групи All Of Us и A.S.A.P., цел: СПУКВАНЕ ОТ КЕФ!

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

da be :)

09 April, 2005 17:44

 
Anonymous Anonymous said...

Abe 6a se pukna ot smjah! Da puknete, dano.... opaaa! Da se puknete, dano (ot kef de!)!

11 April, 2005 17:00

 
Anonymous Anonymous said...

Ako produljavame na repeticii taka mai 6e ni s-pukat ot boi na 18-ti!

DaInsane

11 April, 2005 17:01

 
Blogger All Of Us said...

Опа, недоволство ли усещам? Не преигравай! ;)))

Бащата

15 April, 2005 22:37

 
Anonymous Anonymous said...

Мда, пролет пукна ние не, а с нас и проблемите. Не бях на концерта, толкова по зле за мен. Доста оригинален плакат! Евала на Дидо и Ники. Моите опити за правене на плакати удрят на твърд мързел от страна на хората от небезизвестанта група ФД :). Нищо, това си има и положителни страни, няма да се налага да правя плакат и за следващия им концерт.

27 May, 2005 16:36

 
Anonymous Anonymous said...

Ta po povod po4vaneto na svirnqta v 6ipkata, nqma li da vi vidim i vas skoro :)

28 October, 2005 12:07

 
Blogger All Of Us said...

Съвсем скоро ;)

29 October, 2005 19:30

 

Post a Comment

<< Home